Feeds:
Posts

       

    Zorii , zorii !

   Tanara dimineata , cu picioarele goale in roua si bratele goale pe cer , scutura   voiniceste , scutura nebuneste ciresul  ‘nalt al zorilor !! Scutura , scutura cirese coapte…cad  grindini , grindini  de margean  ; Sa aiba  toate  buzele cirese  si toate lucrurile cercei !

 Copilaria  cu genunchii zgariati m-ar fi calauzit pretutindeni , din pom in pom , ca pe un fluture urias , prin potecile  ascunse ale  verii !

 

      http://www.youtube.com/watch?v=9Nk33uxRsmU

Advertisements

Read Full Post »

Paste fericit !

      Dar e destul tremurul cel mai usor al unei frunze , al unei raze de soare care respira , ce incalzeste  culcusul  vietii, pentru a ne afla  la fel de iubitori ca atunci cand locurile  pline de noi ,  pline  de viata ,    iti improspateaza inima si spiridusii fericiti iti pun podoabe  misterioase in verdele marunt al ramurisului .

 Invaluie -n razele tale toate culcusurile care in zori se vor trezi in ciripit de glasuri mici , cantindu-ne pe noi !!!!

Read Full Post »

Daca….

…as avea putere , as grava durerea  mea peste ghiata si  as  astepta pana soarele rasare . As picta  ca un vis al lui Van Gogh despre stele un poem al  lui Benedetti , si un cantec al lui Serrat ar fi serenada pe care i-as oferi-o lumii . As  uda cu lacrimile mele trandafirii , pentru a simti durerea spinilor si sarutul incarnat al petalelor….

    Oamenilor le-as demonstra cat se insala  crezand  ca nu se mai indragostesc cand imbatrinesc , nestiind ca imbatranesc cand nu se mai indragostesc ! Unui copil i-as  da aripi , dar l-as  lasa  sa invete sa  ” zboare” singur…  Pe  bartini i-as invata ca moartea nu vine cu batrinetea , ci cu uitarea  .

   Atatea lucruri am invatat de la voi , oameni…Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful muntelui , insa  fara sa  bage de seama ca adevarata fericire rezida in felul de a-l escalada .

    Am invatat ca atunci cand  un nou nascut strange cu pumnul lui micut , pentru prima oara , l-a acaparat  pentru  totdeauna …..

                             [ Gabriel Garcia Marquez ]

Read Full Post »

CHAKRA RELAXATA

Suntem ACUM AICI pentru a învăța să manifestăm Divinul în aceste corpuri umane. Asta facem, care cum poate.. Dar asta nu înseamnă că nu ne putem distra pe parcurs. Dimpotrivă. Câteodată e singura cale. Spuneți-mi mie un comediant mai mare decât Dumnezeu.

Mihai Hai Hui Blog

Blogul din tir!

blue cafe

Don't worry about knowing a lot , you know what is useful , and that's what counts :)

The Vintage Contessa

It is a tantalizing array of frou-frou and advance stages of decay.

Blogul unei tipe oarecare

"O zi în care nu ai râs este o zi pierdută"

ellenlunney

Gather Food, Flowers & Friends

Simona Tache

Jurnal roz de cazarmă

Adrian Georgescu

Scriu iute și piperat

Julie & Dean: Two Fat Americans

Eating & Drinking Our Way Around The World (While doing some other fun things too!)

Blog de Draga Sbiera

poésie comme vérité universelle

tineri pentru tineri

scrieți, citiți, râdeți, plângeți, săriți în pat și apoi râdeți și mai tare, timpul și așa trece.

The V Life

C'est la V